Kies je taal:
pt-ptnlitfresende

Heb je het voorjaar reeds in de bol?

Probeer de volgende trends voor Spring Summer 2017 van Tootal fabrics.

The London Textile Fair heeft het spits afgebeten en binnen niet al te lange tijd openen vele andere Europese textiel beurzen hun deuren weer. Dit betekent dat ook wij onze nieuwe “Tootal Spring Summer 2017” collectie aan het publiek te gaan presenteren.

Voor de Spring Summer van 2017 zijn vooral de blauwtinten trending. De mooie nieuwe dobby dessins die voor deze collectie zijn ontworpen, leggen de basis voor deze nieuwe collectie Spring Summer collectie 2017. Met deze stoffen is een klassiek dress shirt gegarandeerd!

Ook mogen de diverse slub dessins niet in de collectie ontbreken en mooie 100% katoen dessins met linnen look. De grote vrolijke multi colour ruiten maken de dienst uit in onze slub collectie en als noviteit is een verrassende horizontale dobby streep in de collectie opgenomen. Zeer geschikt voor een casual look !

Bovendien wordt er ook weer ingezet op clipping dessins, reeds succesvol in het vorige seizoen. Deze trend zet door voor Spring Summer 2017. De ingenieuze, asymmetrische dessins met wit en blauwe ondergrond zouden wel eens het succes van 2017 kunnen worden.

Benieuwd naar onze Tootal Spring Summer 2017 collectie? Binnenkort zijn ze beschikbaar! Voorraden van onze Spring Summer 2017 stoffen worden tot september 2016 gegarandeerd.

 

Spring Summer 2017 stoffen collectie