Kies je taal:
pt-ptnlitfresende

Prints

Pretty in prints uit de Tootal collectie

Eens in de zoveel tijd komt er een trend voorbij die gedurende langere tijd niet meer uit het modebeeld is weg te denken. Denk aan de stoffen met het print dessin. Het is intussen zo ingeburgerd dat het bijna geen trend meer is te noemen, maar bijna een klassieker is geworden.

Toen het overhemd met print zijn intrede deed in de herenmode, begon het voorzichtig met kleine dessins zoals diverse stip patronen. Al gauw werden de prints stoutmoediger; bloemenprint, grote grafische figuren en ook werd het paisley motief van stal gehaald.

Ondanks het voorzichtige begin heeft Tootal de schade ruimschoots ingehaald en is er voor ieder wat wils te vinden in onze uitgebreide collectie prints die bestaat uit; de paisley motieven, dots, paddenstoelen, bloemen, vliegtuigjes en als klap op de vuurpijl de spiksplinternieuwe dolfijnenprint. Bovendien zijn deze prints niet alleen op onze uni stoffen verkrijgen, maar een aantal ook op onze dobby stoffen. Er zijn zelfs print op gestreepte en geruite stoffen!

Durf het aan en combineer er lustig op los voor je perfecte print shirt van Tootal.