Kies je taal:
pt-ptnlitfresende

Draag de herfst winter kleuren!

Draag de herfst en winter kleuren

De bomen verkleuren en bladeren vallen. Het warme weer zet zich om in een gure wind. Het herfst seizoen is aangebroken. Tijd om de garderobe eens door te spitten op zoek naar warme kleding. Welke kleur krijgt jouw herfst outfit dit jaar?
De trend in modekleuren voor herfst en winter 2015 – 2016 van dit jaar waren bij Tootal fabrics al langere tijd bekend. Zo zijn we bij Tootal voorbereid op de vraag van onze klanten en kunnen zij hun collectie voor het seizoen op tijd bepalen en designen om te zorgen dat de winkels en webshops op tijd gevuld zijn voordat het seizoen aanbreekt.

Maar welke kleuren bepalen dit jaar het mode beeld van de herfst? Olijfgroen! Blauw Grijs! Paars! Maar ook wat zachtere aarde en pastel tinten. Voor winter 2015-2016 bepalen ook prints en dobby’s het modebeeld. Kortom, veel keuze! Maar veel keuze vraagt om een ruim aanbod aan diverse kwaliteiten en kleuren stof! Wat een geluk, dat wij bij Tootal ons daar goed op voorbereiden. Met de juiste designstudio’s, inkoopstrategie, goede contacten met onze leveranciers, continue kwaliteitscontrole, ruime opslag en goed georganiseerde logistiek kunnen wij onze klanten tevreden houden en voorzien van snelle levering en een uitstekende service!